مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام بعدازفوت مرد وباوجود زندگی مادر بعنوان یکی از ‌وراث در خانه پدری آیا احدی از وراث میتوانددر این خانه زندگی کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله زیرا ملک مشاع است مگر اینکه سایر ورثه درخواست تقسیم ماترک داشته باشند که به حکم قانون افراز می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی
تصرف در مال مشاع(ورثه ای)منوط به اذن سایر وراث است فرقی نمیکند‌کدام‌یک از وراث با چه میزان از سهم الارث باشد….

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام هیچکدام بدون موافقت بقیه وراث نمیتوانند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر توافق داشته باشند که مشکلی نیست

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر سایر وراث رضایت داشته باشند بله

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

هر کدام از ورثه برای تصرف و استفاده از مال مشاع باید اذن و اجازه تمامی وراث را داشته باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید از تمام وراث رضایت نامه کتبی بگیرد در غیر این صورت، هریک می توانند درخواست مطالبه اجرت المثل داشته ایام تصرف را داشته باشند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ منع قانونی وجود ندارد لیکن به این نکته توجه شود که اِسکان در ملک موروثی، نیاز به اجازه تمام وراث دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بقیه وراث رضایت نداشته باشند خیر