مشاوره حقوقی رایگان - درخواست الزام به تمکین

سلام وقتتون بخیر همسرم 3 سال پیش منو از خونه بیرون کردن و اجازه برگشت به خونه رو ندادن من درخواست نفقه دادم و خودشون گفتن در دادگاه که نمی‌خوان زندگی کنن نفقه بهم میدادن رفتن دو سال پیش خودشون شکایت طلاق دادن پرونده تموم شد و محکوم شدن به پرداخت تمام مهر و نحله حالا رفتن دوباره شکایت کردن برای الزام به تمکین و گفتن من هر کسی رو میفرستم برنمیگرده درصورتی که شاهدها میگن برای طلاق به ما میگفتن نه برگشتن. حالا میخواستم ببینم حرفش به جایی میرسه یا خیر الزام به تمکین چی میشه نتیجه ش ممنونم؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر در پرونده صراحتا اعلام کرده اند که خودشان شما را از منزل اخراج کرده اند به استناد ان ودادخواست طلاقی که داده اند میتوانید دفاع مناسبی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیاز به بررسی دارد می توانید تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید به رای قبلی استناد کنید و در صورت نیاز تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به رای دادگاه قبلی و اقرار زوج در جلسات دادگاه قبلی استناد نمایید و در دادگاه اثبات نمایید که زوج خودش ، من را منزل بیرون انداخته و اجازه برگشت به زندگی را نمی دهد و این موارد را در لایحه دفاعیه خود ذکر کنید
حتما با یک وکیل مشورت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
شما دفاعیات خود را مطرح کنید و به پرونده قبلی استناد کنید و شهود خود را معرفی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به صورتجلسه ی تنظیمی و اقدام جهت طلاق وشهود استناد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوان به راي قبلي استناد كرد در صورت نياز تماس بگيريد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥