مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه

با سلام و احترام
سال 1394 یک شکایتی بابت فروش یک باب منزل از من شد که بنده به یک وکیل که از بستگانم بود مراجعه و ایشان فرم خام را جهت وکالت به من دادند و من نیز آن را امضاء کردم و به ایشان تحویل دادم حکم دادگاه من را محکوم کرد و من خسارت را به خواهان پرداخت نمودم از وکیل درخواست کردم که فرم متن وکالت نامه را برای من ارسال کند ولی ایشان از دادن وکالتنامه امتناع می کند با توجه که فرم وکالت نامه دستی و محضری نبوده ( ایشان جهت ارائه مدارک شکایت به دادگاه وکالت خویش را از بنده به دادگاه ارائه نموده است ) من چگونه می توانم از متن و اختیاراتی که به ایشان داده ام اطلاع پیدا کنم و یا در صورت ایشان اختیاراتی فراتر از آن شکایت برای خود تعیین کرده باشد بتوان وکالت ایشان را باطل کنم
ممنون از راهنمایی جنابعالی

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
به دادگاه مراجعه و درخواست کپی از وکالتنامه وکیل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به دادگاه مراجعه نمایید و درخواست رونوشت از وکالتنامه وکیل را نمایید . بهتر است مشکل خود را با صحبت حل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کپی وکالت‌نامه را از دادگاه می توانید بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود می توانید با مراجعه به شعبه کپی تهیه نمایید