مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از شکایت روی شماره حساب

با سلام خسته نباشيد
از كجا متوجه بشم روی شماره حسابم شكايت هست ؟
شخصي به من گفته روی حسابم شكايت هست اما نميدانم از كجا متوجه بشوم كه صحت داره يا خير ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به بانک مربوطه مرجع توقیف کننده حساب شما را اعلام میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر شکایتی باشد باید از بانک پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به بانک مراجعه نمایید تا مشخص بشود که حساب مسدود است یا نه

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام .ابتدا از طریق بانک پیگیری و در صورت عدم پاسخگویی به دفتر کل دادگستری محل اقامت جهت استعلام وجود پرونده، رجوع کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق بانک پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.