مشاوره حقوقی رایگان - کدام مدرک تحصیلی بدو استخدام منظور می شود

با سلام
در آزمون نفت با مدرک تحصیلی دیپلم در سال 88 قبول شدم
یک‌ ماه بعد از آزمون وارد دانشگاه و یک ماه قبل از شروع بکار (فراخوان) فارغ تحصیل فوق دیپلم شدم (کتمان مدرک نکردم)
در حکم کارگزینی مدرک بدو استخدامم را دیپلم زدند
خواستم سوال کنم با توجه به اینکه خود وزارت نفت دو سال بعد از آزمون فراخوان داده و در همین زمان دوسال من فوق دیپلم گرفتم می توانم درخواست ملاک مدرک بدو استخدام به فوق دیپلم را بدهم
آیا این قضیه از طریق دیوان قابل پیگیری است

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از اداره مربوطه جویا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر البته بستگی به مفاد قرارداد استخدامی شما دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره مربوطه موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا در زمان ازمون شما دیپلم بوده ایید ولذا کتمان حقیقتی ایجاد نشده
ثانیادرخصوص ارائه مدرک فوق دیپلم با کارشناس امور اداری واستخدامی مشورت اخذ نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق بخش استخدامی اداره مربوط پیگیر باشید