مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تعهد و رفع مزاحمت

سلام. بنده سال 1395 یک واحد آپارتمان از مجموع 10 واحد با پارکینگ اختصاصی و حق گذاشتن وسایل در پشت بام خریداری کردم ملک مزبور قولنامه ای و عرصه وقف آستان قدس رضوی میباشد و ملک به صورت مشارکتی بین مالک و سازنده ساخته شده است که بنده واحد خود را از مالک خریداری نموده که صاحب 4 واحد بوده از طرفی پروانه ساخت شهرداری مجوز 2واحد90متری و یک واحد40 متری است اما مالک و سازنده 4طبقه دو واحدی و یک واحد در طبقه پنجم و یک واحد در فضای پارکینگ ساخته است و طبقه ای که در پارکینگ ساخته شده متعلق به سازنده و طبقه پنجم مربوط به مالک است حال تعدادی از همسایگان که تاریخ خرید واحد آنها قبل و تعدادی بعد از بنده است و همگی هم از سازنده خریداری نموده اند مدعی هستند که پارکینگ اختصاصی نداریم این درحالی است که تنها در مبایعه بنده اختصاصی بودن و ادرس پارکینگ قید شده که دارای کد رهگیری میباشد و بقیه واحدها به صورت مشاعی قید شده و گهگاهی هم ماشین خود را در پارکینگ بنده پارک میکنند لطفا راهنمایی بفرمایید از منظر قانونی بنده شکایت کسی که پارک نموده را باید بکنم یا از فروشنده این در حالی است که فروشنده هم اذعان دارد پارکینگ از خودم بوده که فروختم شایان ذکراست که در پروانه ساخت به 88 متر پارکینگ و 12متر سرویس پله اشاره دارد همچنین تک واحد بودن ساختمان از طرفی آیا مشاور املاک که چندین مرتبه به ایشان گفته شده و هیچ اقدامی نکرده مسئولیتی در این زمینه ندارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه در مبایعه نامه شما قید پارکینگ انده ومحل ان نیز مسخص است لذا هرگونه پارک خوودرو در محل پارک شما ممنوع بوده ومیتوانید رفع تصرف شخص یا اشخاصی که مزاحم پارک شما هستند را بخواهید