مشاوره حقوقی رایگان - منع مداخله کارکنان

همسر من مدیر عامل شرکت کامپیوتری هست و با وزارت جهاد کشاورزی از سال 1396 تا امروز قرارداد تولید و پشتیبانی سامانه داشته است .
بنده نیز در یکی از سازمان های وابسته به وزارت جهاد به مدت دو سال بعنوان سرپرست آی تی مشغول به خدمت میباشم (البته بدون حکم و ابلاغ) حکم من از سال 96 تا امروز کارشناس بوده است .
سئوال : آیا این مسئله مشمول قانون منع مداخله میباشد ؟ سازمان بازرسی در حال بررسی موضوع میباشد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر یکیتون پیمانکار است اری مشمول منع می شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مطابق تبصره مندرم در قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی
پدر و مادر و برادر و خواهر و زن یا شـوهر و اولاد بلافصل و عروس و داماد اشخاص مندرج در این قانون و همچنین شرکت‌ها و موسساتی که اقرباء فوق الذکر بنحو مندرج در بند 7 و 8 در آن سهیـم ویا دارای سمت باشند نمیتوانند با وزارتخانه‌ها ویا بانک‌ها و یا شهرداری‌ها و یا سازمان‌ها و یا سایر موسسات مذکور در این قانون که این اشخاص درآن سمت وزارت ویا معاونت و یا مدیریت دارند وارد معامله یا داوری شوند
لذا با توحه به اینکه شما سمتی از سمتهای این تبصره را ندارید بنظر مشمول این قانون نخواهید بود