مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اکانت دیلیت شده تلگرام

سلام، وقت بخیر.
میخواستم بپرسم چطور میشود یک اکانت رو به پلیس فتا گزارش داد؟
مثلا طرف از تلگرام پیام داده نه آیدی او معلوم هست و نه شماره تماس و حتی اسم او هم معلوم نیست و پیام های خود را هم پاک کرده است و دیلیت اکانت داده است. آیا پلیس فتا میتواند پیگیری کند؟

پاسخ ها :

مصطفی دانشجو

جناب آقای مصطفی دانشجو :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شکایت نموده و پس از ارجاع امر از سوی مقام قضایی برای پلیس فتا پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید