مشاوره حقوقی رایگان - برگ پزشک قانونی

سلام خدمت شما. در طلاق توافقی برگ پزشک قانونی چه موقع صادر میشود؟ آیا بعد از صدور حکم طلاق یا در دادگاه باید داشته باشم و این که فقط جهت ارائه در ثبت احوال داشتن این برگه تاثیر گذار است؟ ممنون از شما.

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

پس ازصدور رای گاهی اوقات بعصی شعب قبل از صدور رای آزمایش راانجام می دهند

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
قبل از صدور رای دادگاه شما را به پزشکی قانونی معرفی می نماید.
در مرحله ثبت احوال نیازی به برگه پزشکی قانونی نمی باشد و رای دادگاه ملاک است.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.