مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من قراره از همسرم بصورت توافقی از هم جدا بشیم همسرم فرستادن پزشک قانونی، الان برای 2/17 وقت نظارت تعیین شده، ایا بعد از اینکه استعلام پزشک قانونی برسه بدست دادگاه بازم مثل دفعات قبل جلسه رسیدگی با فاصله یکی دوماهه میزارن یا اینبار چون قراره رای نهایی صادر بشه زودتر میزارن؟
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق توافقي مستلزم طي مراحلي مثل غربالگري و مشاوره هاي چندگانه ست كه قبل از ثبت الكترونيكي دادخواست طلاق انجام ميشوددر وقت احتياطي اگر كل مراحل طي شده باشد پاسخ پزشكي هم به دادگاه رسيده باشد راي صادر ميشود