مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی تشخیص بکارت در طلاق

سلام
بنده دادخواست طلاق دادم.و تو جلسه رسیدگی وکیل طرفم دعوای متقابلِ تمکین کرد. و تو اون جلسه گفتن برو پزشک قانونی برای تشخیص بکارت.
من رفتم و سالم بودم و به احتمال زیاد تمکین با توجه به دلایل من رد میشه.
الان جلسه ی داوری گذاشتن...
میخواستم بدونم آیا بعد ازین مرحله، برای طلاق باز هم منو پزشکی قانونی ارجاع میدن؟

پاسخ ها :

ارجاع به پزشکی قانونی در مرحله تجدید نظر ارجاع مجدد به پزشکی قانونی برای طلاق پزشکی قانونی برای طلاق طلاق