مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو ضامن وام

سلام. من حدود 10 سال پیش ضامن 10 میلیون وام شدم و خونه رو فروختم. حالا از طرف بانک ماشین من رو توقیف کردند و چون وام گیرنده وام رو پرداخت نکرده و اون زمان ما دو نفر ضامن اون آقا شدیم ولی فعلا ماشین من رو توقیف کردند. اون خونه قولنامه ای 3 دست فروخته شده است حالا باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

توقیف خودرو ضامن وام عدم پرداخت اقساط وام توسط وام گیرنده توقیف خودرو ضامن وام وام