مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر در تنظیم سند از سازنده

با سلام.
بنده اردیبهشت ماه 98 یک واحد آپارتمان به صورت پیش فروش خریدم و در مبایعه نامه که کد پیگیری هم زده شده، زمان تحویل واحد 25 اسفند ماه 99 زده شد و تاریخ تنظیم سند هم 30 شهریور 1400 و به ازای هر روز تأخیر 100 هزار تومن جریمه نوشته شده است. متاسفانه سازنده نتوانست در 25 اسفند ماه 99 واحد را تحویل دهد چون درب های واحد نصب نشده بود و با فشار بنده به دلیل مستاجر ماندن و اتمام مهلت اجاره توانستم در 23 مردادماه 1400 واحد را تحویل بگیرم و درب ها را نصب کرد. البته نواقصات جزئی از جمله آیفون، گچ کاری تراس مربوط به پارکینگ و نصب آتشنشانی و نصب پمپ، مانده و مبلغ تاخیر13 میلیون را هم از ایشان نگرفتم چون گفتند ما هم ضرر کردیم و کلی هزینه درب ها کردیم و فلان و امضاء کردیم تا لااقل تحویل بگیریم. درخواست بنده این است اولا آیا اگر در 30 شهریور نتوانست تنظیم سند کند، آیا با توجه به مبایعه نامه میتوانم خسارت تنظیم سند را بگیرم یا باید از دفترخانه گواهی الزام تنظیم سند بگیرم؟
آیا سازنده می تواند بدون موافقت بنده اقدام به ساخت مغازه غیر مجاز در پارکینگ کند در حالیکه محل احداث مغازه در مبایعه نامه به ام بنده است و با رشوه دادن و ماده 100 مغازه بزند . با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما ابتدا باید
در موعد مقرر به دفترخانه مراجعه نمایید و گواهی عدم حضور بگیرید و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام را مطرح نمایید . بدون موافقت شهرداری ساخت مغازه امکان ندارد مگر ...