مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک در رهن شرکت

سلام.
شخصی نمایندگی شرکت فروش دستگاه های خنک کننده را قبول کرده است و در عوض خانه اش که بیشتر از ارزش دستگاه ها هست را در رهن شرکت گذاشته است.
حالا اون شخص به تعهدات خود عمل نکرده است. میخواهم بدونم آیا شرکت میتواند خانه را نفروشد و استفاده دیگری از آن کند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شرکت باید به موجب ماده 34 قانون ثبت برای مزایده خانه از طریق اداره ثبت اقدام کند

یک وکیل

توضیحات مبهم است ، استفاده رهن گیرنده از مال مورد رهن تا اقدامات قانونی مجاز نیست