مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی اداره شهرسازی

با سلام بنده سال 56 قطعه زمینی را خریدم و تنها قولنامه و استشهاد محلی مهر شورای شهر را دارم ولی در حال حاضر اداره شهرسازی اذعان دارد این زمین متعلق به دولت است و اجازه ساخت و ساز یا فروش نمی‌دهد چه راه‌کاری وجود دارد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر زمین موات اعلام شده باید به نظریه کمیسیون اعتراض کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر زمین طبق ماده12 قانون زمین شهری موات اعلام شده باید درمهلت مقرر قانونی سه ماه از تاریخ اعلام یا اطلاع نسبت به رای معترض شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید مفاد مبایعه نامه شما مطالعه گردد . و اینکه ایا زمین جز منابع ملی اعلام شده یا خیر و اینکه آیا رای کمیسیون ماده 12 صادر شده یا خیر
و سپس با توجه به این موارد ، شکایت قانونی صورت بگیرد و ..
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید