مشاوره حقوقی رایگان - شاهد بودن در یک قرارداد

اگر قراردادی در یک زمان مشخص منعقد شده مثلا 20-2ولی من به عنوان گواه سه ماه بعد ان قرارداد را که یک طرف آن که فقط خریدار بود امضا کردم ایا میتوانم شاهد بودنم را پس بگیرم چون در آن لحظه فروشنده حاضر نبود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید از شهادت خود عدول کنید و در اینخصوص شهادت ندهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر جهت استماع شهادت خواسته شدید می توانید حاضر نشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتوانید در روی برگه مبایعه نامه اسم و امضا خود را خط. بزنید ولی اگر دادگاه شما را احضار کرد
فقط واقعیت را بگوبید