مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خرید طلای دست دوم

من در سایت دادراه سوالی درباره خرید طلای دست دوم از مادرم پرسیده بودم و پاسخ داده شده بود که فقط یه قرارداد دست نویس با امضای دو شاهد کافیست.
میخواستم بپرسم که این دو شاهد چه شرایطی باید داشته باشند؟ آیا اعضای خانواده مانند پدر و... هم میتوانند شاهد باشند؟ و اینکه شاهدان باید هنگام امضای قرارداد توسط من و مادرم حضور داشته باشند؟
هم چنین در متن قرارداد چه مواردی باید ذکر شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

یک قرارداد خرید و فروش و ضمن ان شاهد و فرقی نمیکند چه شاهدی