مشاوره حقوقی رایگان - حساب جاری مشترک با حق هر یک به تنهایی

من با دوستم با هم حساب جاری مشترک با حق هریک به تنهایی داریم هم اکنون با هم به مشکل خوده ایم به بانک جهت بستن حساب مراجعه نمودم می گویند باید هر دو نفر بیایند من خودم چگونه می توانم بدون حضور دوستم امکان سوء استفاده از این حساب جاری را از دسترس خارج کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید به دادگاه مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید . و تا هر دو نفر صاحب حساب ، حاضر نباشند بانک نمی تواند حساب را
ببندد و

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام از طریق مراجع قضایی اقدام گردد

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

شما میتونید از جانب خودتون حساب رو نسبت به سهام خودتون در حساب مربوطه ، ببندید و