مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با همسایه

سلام خسته نباشید. چند وقت پیش زن همسایه مان با همسرم سر پارک ماشین دعواشون شده. در این حین دعوا بالا می‌گیرد و منجر به فحاشی می‌شود. و زن همسایه رفته پزشک قانونی و گفته که من را زده اند. النگوم را شکسته اند و..... در صورتی که این خانم اگر کسی آشغالی رو جلوی خانه اش بگذارن می‌آید و می‌ریزد در خانه ما. و گفته که من شما را به دادگاه میبرم. بازداشتش میکنم. دیه میگیرم. در صورتی که کسی به این خانم دست هم نزده. ما هم از (هم همسرم و هم مادرشوهرم) از ایشون هم شکایت کردیم. و ایشون به ماشین هم آسیب رسانده است. اگر این پرونده به دادگاه برود به نظر شما چه حمکی برایمان درپی دارد؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به دفاعیات شما دارد که به نظر مشکل خاصی پیش نمیاد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید ادعای خودرا اثبات نماید نتیجه قابل پیشبینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پاسخ شما باید با بررسی تمام جزییات داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما
سوال جواب توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، درصورتیکه که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

برای موفقیت بیشتر به همکارانم مراجعه و کمک گرفته شود

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

اگر درگیری فیزیکی باشد قاعدتا دیه دارد و اگر توهین شده باشه هم مجازاتش جزای نقدی ست