مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت زمین زراعی

سلام. زمين زراعي داشتيم كه بعد از فوت پدرم، زارع زمين امسال به تعهد خود عمل نكرد و همه محصول را برد و به ما نداد. ادعا ميكند زمين و محصول براي او هست. به كلانتري زنگ زديم و صورتجلسه كرديم.خواهش ميكنم راهنمايي كنيد گام بعدي چيست و بايد چي كار كرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت حق مالکانه از محصول کشاورزی

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام. اگر سند عادی در خصوص مالکیت زمین دارید و زمین موصوف سابقه ثبتی ندارد، بهتر است از طرف وراث نسبت به اثبات مالکیت زمین به طرفیت مالکین قبلی در دادگاه محل وقوع ملک طرح دعوا شود و در نهایت نسبت به خلع ید زارع و رفع تصرف ایشان اقدام گردد.
در هرصورت باید حقوق زارعانه یا نسق زراعی زارع اگر وجود دارد، رعایت گردد.