مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت زمین زراعی

باسلام
حدود25سال میشه که روی زمینی که پدرم روی آن زراعت میکرده درخت کاشته وکشاورزی میکردم بعد از این همه سال یکی ادعام میکنه که سند دارد ازاین زمین وهربارمیاد درخت ها رو از بین میبره ومیخواد زمین رو ازمن بگیره ومیگه چون من سند دارم کاری دستت نیست و باید زمین رو بدهی بری آی امن میتونم اقدامی کنم برای مالکیت زمین چون سالیان سال روی این زمین زراعت کردیم

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام صرف ادعا کفایت نمیکند درصورت مزاحمت شکایت کنبد تا دادگاه مدارک ایشان را بیند