مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. بنده مهریه ام رو از طریق ثبت اسناد در فروردین 1400 اجرا گذاشتم و فردا جلسه دادگاه دارم. مهریه من 500 سکه هست میخواستم بدونم در دادگاه چی بگویم آیا بگویم اختلاف دارم مهریه ام رو میخواهم یا نگویم چون خونه شوهرم هستم و ایشان منزل را ترک کرده است. چطوری در دادگاه صحبت کنم که شکایت من رد نشود؟ ممنون میشوم هر چه زودتر جواب من رو بدهید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیازی نیست چیزی بگی ، مهریه براساس سند رسمی قابل وصول است

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

مهریه یک دین بر ذمه شوهر است ودر هیچ صورتی رد نمیشود فقط با توجه به بالا بودن مبلغ مهریه با دادخواست اعسار همسر در صورت نداشتن مال قسط بندی میشود

یک وکیل

نیاز به بحث خاصی نیست مهریه حق مسلم زوجه و قابل مطالبه هست