مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه تعویض پلاک و انتقال سند

باسلام من حدود 6سال پیش ماشین فروختم و طرف وکالت دادم ولی مدتی براش تعیین نشده چگونه میتونم وکالت رو باطل کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت اگر بلاعزل باشد نمیتوانید کاری کنید ولی میتوانید با دادخواست الزام به فک پلاک او را ملزم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر وکالت بلاعزل نباشد میتوانید به دفترخانه مراجعه نمایید و درخواست عزل وکیل را نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر وکالت بلاعزل نباشد میتوانید به دفترخانه مراجعه نمایید و درخواست عزل وکیل را نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وکالت بلا عزل نبوده به همان دفترخانه ایی که وکالت نامه را تنظیم کرده اید مراجعه کنید جهت فسخ وکالت