مشاوره حقوقی رایگان - صیغه نامه جعلی

سلام و خسته نباشید خدمت شما.
پدر بنده پانزده سال که فوت شده و دوازده سال پیش یک آقایی که زن هم داشت درخواست ازدواج به مادرم داد.
مادرم هم قبول کرد اما اون آقا به مادرم گفت که صیغه میکنیم تا من زن اول رو قانع کنم و بتونم شما رو عقد دائم کنم.
مادرم رو به یک دفترخانه برده و صیغه ده ساله انجام دادند.
یک سری مشکلات به خاطر عقد نکردن پیش آمد که کار به شکایت رسید و الان متوجه شدند که اون صیغه نامه کاملا جعلی بوده و اصلا ثبت نشده است و مادرم هم اون صیغه نامه رو پاره کرده است.
میشود یک راهکار به ما بگویید که چطوری میتونیم حقمون رو بگیریم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

عقد موقت نیاز به ثبت ندارد صرف همان برگه اثبات کننده عقد موقت بود چنانچه حتی دو طرف در تنهایی نیز میتوانند شفاهی عقد موقت بخوانند حال با توجه به این شرایط دادخواست اثبات زوجیت دهید و با شاهد اثبات کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

باسلام صيغه ثبت نميشود و فقط برگه نكاح موقت براي اثبات كافي است
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥