مشاوره حقوقی رایگان - حق مهریه از ارث شوهر

با سلام
اگر قالب اموال مرد به او ارث رسیده باشد. زن می تواند برای حق مهریه خود آنها را به تملک درآورد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله ماترک اموالی که به زوج ارث میرسد قابل توقیف بابت مهریه است

یک وکیل :

سلام سوال روشن نیست اما امکان مطالبه مهریه حتی در صورت فوت شوهر وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید.

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
زوجه می تواند سهم الارث زوج را بابت مهریه توقیف نماید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید