مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق الارث شوهر

باسلام بنده از سال 95تا1401کماکان مهریه به صورت اقساطی هر9ماه یک سکه به عنوان مهریه به زوجه میدهم و به خاطر عدم تمکین با حکم دادگاه ازدواج کردم.آ یا باز خانم اولی می‌تواند سهم الارث پدرم رو بگیره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله اگر سهم الارث به زوج برسد قابل توقیف است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
طبق قانون در صورت فوت پدر زوج ، سهم الارث زوج از ماترک پدری ،
توسط زوجه از بابت مهریه
قابل توقیف است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به محض اینکه شما صاحب مالی شوید که جز مستثنیات نیست قابل توقیف هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه در قید زوجیت باشد اموالی به شما ارث برسد قابل توقیف است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از بابت مهریه قابل توقیف است(با اثبات تمکن مالی شما)و دیون ممتازه بودن مهریه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تا زمانی که مهریه کامل پرداخت نشده امکان توقیف سهم الارث یا هر مال دیگری به غیر از مستثنیات دین وجود دارد.
قبل از توقیف همسر اول همسر دوم می تواند بابت مهریه توقیف کند که در این صورت همسر اول نمی تواند توقیف کند.