مشاوره حقوقی رایگان - اموال بعد فوت

سلام . ببخشید من چطور میتونم کاری کنم که اموال شوهرم بعد مرگ جفتمون در صورتیکه بچه دار نشده باشیم بعد مرگمون حتما به میزان مهریم به خونواده خودم برسه نمیخوام خانواده شوهرم ارث ببرن حق مهریه منو بخورن ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر صورت شما می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و اگر اموالی ماند بین وراث تقسیم می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیازی نیست خانواده شما می توانند مهریه را مطالبه کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می تواند اموال رابه میزان مهریه صلح عمری نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بعد از فوت زوجه وراث زوجه می توانند درخواست سهم الارث خود را از مهریه زوجه نمایند و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه مهریه دهید تا به میزان سهم الارث همسر توقیف شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

راه دیگر اینکه از طریق تنظیم یک صلح نامه عمری به میزان مهریه چنین اطمینانی حاصل کنید. اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وراث شما بعدا میتوانند از آنها مطالبه مهریه کنند