مشاوره حقوقی رایگان - خسارت وارد شده به بار

سلام، وقتتون بخیر. من به اندازه صد میلیون تومان پوشاک از دبی خرید کردم (غیرحضوری) و اون ها رو تحویل لنج و ناخدا دادند. قرار بود شخصی در بندر گناوه از ناخدا تحویل بگیرد و برای من بفرستد. متاسفانه قبل از ترخیص لنج، لنج آتش گرفت و از بین رفت. الان خسارت رو از کی بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما باید از طرف مقابل خود خسارات بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر لنج بیمه است باید جبران خسارت کند و الا باید صاحب لنج بدهد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
اگر فرستنده، تعهد تحویل کالا را در مقصد به شما کرده باشد ، هم علیه ایشان و هم علیه مالک و متصدی لنج طرح دعوا کنید و اگر چنین شرطی در قرارداد نباشد ، اصولاً علیه صاحب و متصدی لنج که مسئول رساندن کالا به مقصد می باشد باید طرح دعوا شود .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از مسوول وناخدا لنج باید خسارت خودرا اخذ نماید