مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور املاک

با سلام. بنده یکسال هست که با یک مشاور املاکی درگیر هستم تا بتوانم قولنامه های باغی که قصد فروش آن را داشتم و به صورت امانت نزد ایشون گذاشتم را بگیرم و این که یک خونه که اجاره آن 30 میلیون تومان بوده با صاحب خانه تبانی کرده و 50 میلیون پیش و 200 کرایه داده است اما قرارداد رو به من نمیدهد. به خاطر همین موضوعات چندین بار مزاحمت ایجاد کرده است و وقتی نبودم قفل خونه من رو شکسته و وسایل های من را دزدیده است و با چاقو به من حمله کرده است. توهین، تهدید، افترا و من و با ماشین در جاده دنبال کرده است و از جاده خارج کرد. وقتی بنگاه رفتم قولنامه ها رو بگیرم من رو مجبور به امضای یک سری برگه کرد که من امضا نکردم و از من پنجاه میلیون به عنوان اخاذی میخواست به من سیلی زده و با زنش به من حمله کردند و کتک کاری شد. خلاصه بنده هم شکایت حقوقی و هم کیفری کردم.
با وجود صورتجلسه پلیس، دو تا شاهد مرد، لایحه های متعدد و عکس از صحنه های شکستن قفل و به هم ریختن خونه باز قاضی شعبه یک کیفری تبرئه کرده و گفته دلایل کافی نداشتم و رای قطعی هست. آیا چنین چیزی امکان دارد که متهم بتواند به این سادگی این همه خسارت بزند و هر کاری که ممکن بود سر من بیاورد و این طور قسر در برود. لطفا بگویید من باید چی کار کنم؟ آیا اگر شکایت های من رو مجدد و جرم ها رو یکی یکی شکایت کنم، جوابی خواهم گرفت؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مهلت تجدیدنظر خواهی ان سپری نگردیده است میتوانید با تنظیم لایحه جامع نسبت به تجدیدنظرخواهی از رای دادگاه کیفری اقدام نمایید

سيدموسي  ميريان دربندي

سيدموسي ميريان دربندي :

استان :

سلام به اتهام تخریب و سرقت وتهدیدباچاقوشکایت کنید