مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی

سلام
من از همسایه بابت اینکه دو تا ماشین در پارکینگ میزاره شکایت کیفری کردم
حالا رای صادر شده و به 4 میلیون جریمه محکوم شده (صاحب هر ماشین 2 میلیون)
میخواستم بدونم ایا میتونم هزینه دادرسی رو بگیرم و با اینکه رای صادر شده دوباره دو تا ماشین میزارن البته رای هنوز تازه صادر شده
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام برای دریافت هزینه های انجام شده باید دادخواست حقوقی تقدیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید