مشاوره حقوقی رایگان - اولویت پارک خودرو در مقابل دیوار خانه

با سلام و درود
من خانه ای دارم با دو ورودی ، از خیابان و از کوچه ، در طرف کوچه پارکینگ ندارم و مجبور به پارک در جلو دیوار خود هستم ، ولی همسایه روبرو اصرار دارد که در جلو دیوار من پارک کند ، با وجود این که جلو درب و دیوار خودش می تواند حداقل سه تا ماشین پارک کند ، دلیل علاقه ایشان به جلو دیوار من سایه و آفتاب گیر نبودن آن است که اگر سایه ای هم باشد سایه خانه من است ،الان همیشه جلو خانه اش سه جای پارک خالی موجود است ، و میگوید کوچه مال شهرداری است و هر کس زودتر پارک کند میتواند . میخواستم لطف فرمایید و بگویید با وجود سه جای پارک در جلو خانه اش میتواند آن ادعا را بکند و بگوید من میخواهم ماشینم در سایه باشد .
کوچه بن بست و عرض ده متری است
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اولویت با شما است.
بهتر است از شهرداری موضوع را پیگیری کنید
از نظر قانونی کوچه عمومی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا توسط پلیس صورت جلسه کنید و با استشهادیه محلی تحت عنوان رفع ممانعت از حق و مزاحمت ملکی دادخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از لحاظ قانونی حق اولویتی برای شما وجود ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جلوی خانه شما حریم ملک خصوصی شماست و شما مطابق قانون می‌توانید جهت کمال انتفاع از حریم جلوی خانه‌تان استفاده نموده و همسایه این حق را ندارد و می‌بایست در حریم خانه خودش پارک نماید لذا می‌توانید رفع ممانعت از حق بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام

کوچه ملک شخصی نمی‌باشد و هر شخصی می‌تواند در آن بدانه مزاحمت برای صاحب حق پارک نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دادخواست حقوقی توسط شما وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اولویتی در این باره وجود ندارد و حق جای پارک برای کسی متصور نمی‌توان شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ب حسب عرف اولویت وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید