مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام ما ساکن خانه ای در یک کوچه ی 6 متری هستیم که پارکینگ داریم همسایه روبرو از پارکینگ خودش استفاده نمیکنه و ماشینشو جلوی درب منزلش پارک میکنه . به طوری که ما نه میتونیم وارد پارکینگ بشیم نه خارج. الان تکلیفمون چیه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

110 صورتجلسه نمایید شکایت ممانعت مطرح نمایید بدوا مسالمت آمیز و با ارسال اظهارنامه مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت مزاحمت می‌توانید علیه وی شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فیلم و عکس بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص رفع مزاحمت شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دعوای ممانعت از حق مطرح کنید و پیش از آن از طریق پلیس بعلاوه ده صورتجلسه شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می تواند از موارد مزاحمت باشد میتوانید با پلیس 110 تماس بگیرید