مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه

سلام با تشکر از زحمات شما سوال من این است که آیا در یک کوچه بن بست 30 متری و به عرض 3 متر اجازه دارند همسایه ها ماشین ها را پارک کنند .ممنون از محبت شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موجب مزاحمت شود و ورود و خروج ماشین ها از پارکینگ را دچار مشکل کند میتوانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است کارشناس در این خصوص اظهار نظر کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در فضای اختصاصی باشد یا برای تردد بقیه مشکل ایجاد نماید خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت جزء ملک آنها حساب می شود .‌ اما مطابق اصل قانون اساسی مصوب سال 1358 با اصلاحات سال 1368 ، استفاده از حق نباید باعث مداخله در حقوق دیگران شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر باعث مزاحمت همسایه ها گردد امکان اقامه شکایت وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی برای رفت و آمد همسایه ها داشته باشند خیر