مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر دیوان عدالت اداری

باسلام
من جهت تبدیل وضعیت درخواست خودمو به دیوان عدالت اداری فرستادم که تو رای بدوی مورد تایید قرار گرفت و 20 روز فرست تجدید نظر به ارگان طرف قراردادم داده شده بود، ولی با توجه به ابلاغ الکترونیکی، 50 روز بعد از ابلاغ درخواست تجدید نظر کردن و العان تو شعبه تجدید نظر در دست بررسی هست، میخواستم بدونم زمان تجدید نظر خواهی چگونه محاسبه میشه؟و اگه ابلاغ به صورت دستی باشه 30 روز زمان میبره تا نامه بره و بیاد؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرفکرمیکنیدخارج ازموعدقانونی اقدام گردیده میتوانیداعتراض نمایید