مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام ثنا توسط دیگری

سلام.
اتفاقی متوجه شدم برای پدرم بدون اجازه ایشان ثنا ایجاد شده است.
آیا کسی میتواند این کار را انجام دهد؟
آیا امکان سوء استفاده توسط ثنا هست؟
آیا میتوان شکایت کرد و یا چطور اقدام کنیم؟
تشکر.

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

امکان ثبت نام ثنا برای ایشان به صورت غیر حضوری وجود دارد، بررسی گردد عکس و امضای ایشان در سامانه ثنا به چه طریق و با چه کیفیتی ثبت شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شماره تلفن پدرتان را داده باسند وفقط ایشان دسترسی به حساب کاربری را داشته باسد منعی وجود ندارد ولیکن اگر شخص یا اشخاصی وارد حساب کاربری ایشان میشوند میتواند از جرائم رایانه ایی محسوب وقابل شکایت است