مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دسته چک به نام دیگری

سلام. یک نفر به نام من دسته چک گرفته و من رفتم شکایت کردم و چک ها رو باطل کردم و حکم طرف رو هم گرفتم ولی دو نفر چک از من داشتند و بدون این که من بدونم چک دست آن ها دارم و رفتند حکم گرفتند و من هم اعسار زدم و حالا پرونده ها در حال اجرا هست. رفتم ماده 477 هم جواب رد دادند. دیگر نمیدونم چی کار کنم ؟
میشود راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر منظورتان جعل امصای شما بوده وبجای شما دسته جک گرفته وامضا نموده اند اداعای جعل نمایید