مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر فوت شده

سلام. پدر من فوت کرده اما به خاطر چک برگشتی مادرم نمیتواند حساب باز کند و من حساب باز کردم.
به من گفتند چون مادرت حساب باز نکرده نمیتواند بگیرد و تو هم نمیتوانی. چه ربطی دارد؟ من 31 سال دارم و به سن قانونی رسیدم و جزء وراث هستم. اگر حقوق پدرم به هیچ کدام ندهند زندگی ما متلاشی میشود با این گرونی و مخارج چاره ای جز خودکشی نمیماند. این چطور قانونی و عدالتی هست؟ من جدا هستم و مادرم جدا. چه ربطی دارد؟ اصلا نمیفهمم؟ خواهشا راهنمایی کنید من چی کار کنم؟ به خدا دیگر توان ندارم و حال ما خوب نیست. 6 ماه هست حقوق پدرم رو نگرفتیم.

پاسخ ها :

صابر آبرنگی

جناب آقای صابر آبرنگی :

سلام.وقت بخیر.اگر شما دختر متوفی باشید و متاهل نباشید میتونید نسبت به قدرالسهم خود از حقوق دریافت نمایید و به وضعیت مادر ارتباطی ندارد.درغیراینصورت باید به نام مادر حساب بانکی افتتاح ومعرفی نمایید.البته اگر نگران هستید که امکان برداشت حقوق به عنوان بدهکاری بابت چک است میتونید به عنوان مستثنیات دین به دادگاه معرفی کنید.موفق باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،این امر خلاف اصل شخصی بودن مجازاتهاست برگه انحصار وراثت و دیگر مدارک لازم را ببرید و به عنوان احد از وراث مجدد درخواست خود را نسبت به سهم خود از مستمری پدر اعلام کنید.