مشاوره حقوقی رایگان - امکان سو استفاده از عکس یا کپی کارت ملی

سلام وقت بخیر
بنده برای یک انتشارات کنکور کار میکنم وچون چند ساله میشناسیم همو از من برای کار مدرکی نخواستن و ابتدا ازم درخواست کردن که کارت ملیمو بیارم تا با کارت ملی من سیم کارت بخرن برای مشاوره های کنکورشون من قبول نکردم ولی یه عده از کارمندا کارت ملیاشونو دادن و خیلی ناراحت شد که چرا فقط من ندادم و اعتماد نداشتمو این حرفا.و الان بعد یکسال دوباره گفتن کارت ملیتو بیار اسمتو به عنوان یکی از نویسنده های کتابامون ثبت کنیم تازه یه منتی هم گذاشتن که مفتی مفتی نویسنده هم میشی.دلیلشم نمیدونم که چرا از من خواستن چرا اسم خودشونو تو کتاباشون نمیارن
بنظرتون اگر بدم مشکلی پیش نمیاد ؟یا اینکه خطر سازه؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

امکان سو استفاده وجود دارد لذا پیشنهاد می شود این کار را انجام ندهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بدون اینکه کاملا از جزییات امر مطلع بشید هیچ اقدامی نکنید. ضمن اینکه هیچ گونه قرار دادی فی مبین شما نیست و کارت ملی شما هویت شماست. احتما هر نوع جرم و تخلفی از جمله کلاهبرداری از داوطلبین کنکور وجود دارد. تحقیق کنید