مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام من میخوام یه وکالت بدم یه نفر دوتا پرونده یکی 15 میلیونی و دیگری 43 میلیونی تو ایران دارم از دو سه نفر شاکیم. هزینه وکیل کلا از صفر تا صد چنده؟ یکیش پول دادم بیتکوین بخره برام بیت کوین نریخته به حسابم. و دیگری ویزای هلند میخواسته برام بگیره کار کنسل شده بقیه پولم نمیده. هزینه از صفر تا صد چقدره؟ شماره من اینه لطفا تو تلگرام یا واتساپ بهم جواب بدید
من به برادرم تو شیراز وکالت تام دادم. ایا میتونم به یه شخص غیر وکیل دیگه تو ایران وکالت بدم. خونش تو تهرون کار وکالت من رو پیگیری کنه؟
بخوام وکالت بدم شخص غیر وکیل دیگه مشکلی نداره؟ نوع وکالت اسمش چیه؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

برادر شما اگر وکیل دادگستری نباشد نمیتواند خودش کارشما را انجام بدهد مگر از طرف شما اجازه بستن قرار داد با وکیل دادگستری داشته باشد

پرسشگر :

ممنون

پرسشگر :

سلام وقتتون بخیر من یه پولی میخوام صراف از ایران بزنه به حسابم تو ترکیه. بعد در جریان هستید که میگن کلا حواله غیر قانونیه.
من باید پول نقد بدم به صرافی و صرافی بزنه به حسابم تو ترکیه. مثلا فرض کنید برادرم بره داخل صرافی میتونه از طرف یه رسید بگیره که توش اینجوری نوشته شده (صراف به برادر من بدهکار بوده مبلغ 4000 دلار و قراره این پول به حساب من در ترکیه ظرف امروز یا فردا ریخته بشه) بعد اگه کم و زیادی بشه برادر من میتونه تو ایران از صراف شکایت قانونی کنه؟ من پرینت حسابم بگیرم بفرستم با مهر بانک تو ایران از صراف شکایت کنه؟
میشه اگر این راه عملی نیست یه راهی جلوی پای من بزارید؟

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.شما باید وکالت در طرح دعوی و توکیل به وکیل دادگستری و ... در وکالتنامه به برادرتون اعطا کرده باشد.

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام عرفا ده درصد از خواسته حق الوكاله وكيل هست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر پرونده مالی باشد ده در صد آن به عنوان حق الوکاله در نظر گرفته میشود .اگر وکالت به شخص غیر وکیل دهید آن شخص می تواند همه کارهای اداری را انجام دهد فقط وکالت ایشان در دادگاه مورد قبول نمی باشد و باید از جانب شما وکیل بگیرد .