مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

با سلام
بنده 30 میلیون از بانک وام گرفتم بانک دو ضامن از من میخاست یکی پدرم و دیگری شخصی شد که بابت ضمانت بانک از من 30 میلیون سفته و 30 میلیون چک گرفت . و من از پسر شخص به عنوان نماینده پدر که خودش به ما معرفی کرد دست نوشته گرفتم که بعد اتمام وام مدارک منو تحویل دهد و دو نفر از خودمان و یک شاهد غریبه این صورت جلسه امضا کردند. حالا اقساط وام تمام شده است و این فرد چک و سفته منو تحویل نمیدهد من چه کنم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ابتدا برایش اظهارنامه ارسال کنید ، در متن اطهارنامه تقاضای استرداد اسناد امانی را بخواهید ، در صورت عدم استرداد ، علیه وی شکایت کنید