مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اموال زوج برای مهریه

آیا ممکن هست از شعبه اجرای احکام هر زمانی که بخواهیم و حتی قبل از سر رسید موعد پرداخت سکه مهریه، دادخواست استعلام خودرو و ... داشته باشیم؟ چون فعلا زوج اموال خود را به نام پدرش زده است.
یا فقط در صورت نپرداختن سکه از طرف شعبه استعلام ها خواسته میشود؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید استعلام بگبرید هر زمان مالی کشف شود یا ارث قابل توقیف است.