مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سربازی

سلام. من سرباز سپاه هستم و در پایگاه مرزی شلمچه خدمت میکنم و گفتند حقوق ها زیاد میشود و دو ماه یک میلیون و هشتاد هزار تومان ریختند و الان هر ما ماه دارند کمتر میکنند و ماه پیش 900 تومان کردند و این ماه 800 تومان شد و کل سرباز هایی ک اون جا هستند این مشکل رو دارند. باید کجا پیگیری کنیم که تیپ دارد حقوق ما رو میدزدد؟ واقعا در این شرایط و جایی که خدمت میکنم، 800 تومان حتی برای کرایه ماشین من هم کافی نیست و منبع درآمد هم ندارم. راهنمایی ام کنید. ممنون میشوم.

پاسخ ها :

علی هادیان

جناب آقای علی هادیان:

سلام
اگر میدانید واقعا حقوق ها کامل پرداخت نمی شود باید به ستاد نیرویی که خدمت میکنید در تهران مراجعه کنیدو در آنجا به اداره نیروی انسانی مراجعه و مشکل خود را مطرح کنید
همزمان هم می‌توانید ضمن ارائه گزارش به معاونت نیرو، رونوشتی هم به حفاظت و بازرسی جهت پیگیری موضوع تقدیم کنید.