مشاوره حقوقی رایگان - معنی دستور قضایی مبنی بر تايپ متن راي و كسر از آمار چیست ؟

با سلام
چند وقت قبل بنده نامزدی داشتم که بنا بر عللی به هم خورد ، بعد ایشان از بنده شکایت کیفری انجام دادند مبنی بر فریب در ازدواج و .. ، حکم اولیه برای بنده منع تعقیب صادر شد ، ایشان اعتراض زده و در سایت ثنا الآن این متن برای بنده آمده است :
دستور قضایی مبنی بر تايپ متن راي و كسر از آمار در تاریخ 07/11/1397 صادر گردید
معنی آن چیست ؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام منتظر رسیدن رای باشید به احتمال زیاد منع تعقیب تایید شده است