مشاوره حقوقی رایگان - فروش وام ازدواج

با سلام و وقت بخير خدمت شما بزرگواران.
دوست عزيز بنده وام ازدواج پدرم رو كه ازدواج مجدد داشتند رو ميخواستم واگذار كنم البته به خاطر نداشتن ضامن و اين كه پدرم بازنشسته دولتي هستند و به عبارتي حقوق بگير هستند. الان من ميخواستم بدونم در صورت پرداخت نکردن وام توسط شخصي كه اين وام رو ميخواهد، فردا برای پدرم مشكلي پيش نمی آید؟
هر چند ضامن رو خودشون مي آورند و اين كه اگر پرداخت نكنند از حقوق پدرم كسر ميشود يا ضامن؟ متني يا نوشته اي از او بگيرم؟
به مبلغي كه از او ميگيرم درقبال وام نياز دارم. ممنون ميشوم راهنمايي كنيد. با چه روشي ميتوانم بدون دغدغه بفروشم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

وام در صورت انتقال در بانک هم قید میشود یا خیر ؟