مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام. بنده میخوام به دلیل نداشتن ضامن وام ازدواج خودم رابدم به کس دیگه ای که خودطرف ضامن هم خودش هستش
میخواستم بدونم ازطریق بانک قانونی انجام بشودامکان داردیاخیر
اگرغیرقانونی به این شخص بدم وامم رابایدچه مدارکی ازش بگیرم
واین شخص اگروام ندادیافوت شداونوقت اقساط بایدچجوری پرداخت بشه
ممنون میشم راهنمایی کنیدخیلی به کمکتون احتیاج دارم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون خرید و فروش وام ممکن نیست و بانک اگر متوجه بشه می‌تونه طرح دعوا کنه و مبلغ وام را یکجا مطالبه کند.
توجه داشته باشید در عمل خرید و فروش وام انجام می شود و اشخاص با اخذ چک یا سفته و تنظیم قرارداد عادی اقدام می کنند.
اگر خریدار اقساط را به هر دلیلی پرداخت نکند و یا فوت کند شما باید به عنوان وام گیرنده پاسخگو باشید و قرارداد شما در مقابل بانک قابل استناد نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان انتقال وام از طریق بانک به شخص ثالث وجود نخواهد داشت
و شما به عنوان وام گیرنده مسئولیت پرداخت اقساط را خواهید داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا گفتند که وام ازدواج بدون ضامن باید بدهند برای بررسی به اداره ورزش جوانان مراجعه کنید
ثانیا باید با حضور وکیل قرارداد منعقد کنید و حتما به مبلغ دو برابر وام سفته ازش بگیرید و در قرارداد بنویسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خرید و فروش وام از لحاظ قانونی قابل پذیرش نیست و بانک می‌تواند علیه شما طرح دعوا نماید بنابراین اگر عملاً این کار صورت گیرد نمی‌توانید به قرارداد بانکی استناد کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق بانک شدنی نیست ولی می‌توان طی یک اقداماتی ساز و کاری حقوقی برایش در نطر گرفت که مشکل ساز نشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نقل و انتقال قانونی نمی باشد
ولی می توانید طی قرارداد و اخذ تامین مناسب اقدام نمایید وام گیرنده و ضامن مسئول هستند

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید قرارداد بنوسید
و تضامین کافی هم اخذ کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خرید و فروش وام امری غیرقانونی است و اگر بانک از این موضوع اطلاع پیدا نماید اقدام به طرح دعوی خواهد نمود لیکن در عمل و در سطح جامعه، افراد اقدام به این فعل غیرقانونی می‌نمایند فلذا قراردادی که بین خودشان تنظیم می‌نمایند قابل استناد در مقابل بانک نمی‌باشد و در حقیقت این وام‌گیرنده(شما) هستید که مسئول اصلی پرداخت وام می‌باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید قرارداد تخصصی تنظیم کنید وگرنه دچار دردسر خواهید شد در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود از نظر بانک امکان پذیر نیست ولیکن چک و سفته و قرارداد بنویسید این همه خطرناک است انجام ندهید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

امکان انتقال وجود ندارد ولی چنانچه توافقی قصد انجام چنین کاری داشته باشید درمقابل باید معادل وام وسودهای درنظرگرفته شده چک ویاسفته از شخص مورد نظر اخذ نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به قراداد فانونی با ضمانت اجرایی لازم دارید که بهتر است حین تنظیم از وکیل کمک بخواهید