مشاوره حقوقی رایگان - فروش وام ازدواج

با سلام بنده مبلغ 120 میلیون وام ازدواج داشتم فروختمش و سفته و نامه محضری ازش گرفتم .در ضمن نامه ای کسر از حقوقش رو بنام من بود که اگه اقساط پرداخت نکنم اون ضامن بانک میتونه از حسابش برداشت کنه .بنظر وکلای عزیز برای روز مبادا اگه آقا قسط پرداخت نکرد مدارک من برای شکایت مورد قبول هستن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آنچه مسلم است بانک با شما طرف حساب است و اگر اقساط پرداخت نشود می تواند علیه شما اقدام کند،
اگر کسی که وان را انتقال داده اید فوت کند شما به ناچار باید اقساط وام را پرداخت کنید.
یا اگر از کشور خارج شود کاری نمیشه کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا به وام گیرنده و سپس ضامن رجوع خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال در صورت عدم واریز اقساط باید شما اقساط را بپردازید و بعد به طرفیت آن فرد مطالبه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال در اصطلاح عامه بانک شما رو میشناسد و در صورت عدم پرداخت وام، شما مسئول خواهید بود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر ایشان ضامن بانک باشند و سفته نیز گرفته باشید مشکلی نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

یر چون خرید و فروش وام جنبه قانونی ندارد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

وام به نام شما است و مسئولیت پرداخت اقساط با شما است . چنانچه اقساط را پرداخت نکرد میتوانید سفته ها را به اجرا بگذارید

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

با سلام در صورت بروزمشکل ابتدا به وام گیرنده و سپس به ضامن مراجعه می شود

ابراهیمی صحنه اردشیر

جناب آقای ابراهیمی صحنه اردشیر :

با سلام. با توجه به اینکه بانک وام را به شما پرداخت کرده است، شما مدیون اصلی خواهید بود و بنابراین اختبار مراجعه به ضامن یا توقیف اموال شما را به عنوان مدیون ، خواهد داشت. اینکه شما بتوانید بعدا با طرح دعوای حقوقی، به خریدار وام مراجعه کنید یا نه، بستگی به اسنادی دارد که از وی گرفته اید. موفق باشید

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

بنام خدا، مدارک شما موردقبول هست ومیتونی از اون طبق سفته مطالبه کنی ولی جهت اقدام دردسرهای قانونی خودرا دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در صورت عدم پرداخت وام، شما مسئول خواهید بود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بانک با شما طرف حساب است و اگر اقساط پرداخت نشود می تواند علیه شما اقدام کند

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
بله ، در صورت قصور وی ، از سفته استفاده نمایید .

یک وکیل :

با سلام بله قابل پیگیری است