مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

من میخوام وام ازدواجمو بفروشم باید حواسم به چه چیز هایی باشه تا سرم کلاه نره و طرف نخواد فرار کنه و تمام قسط ها گردن من نیوفته ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد محکم تنظیم نمایید و تمام شرایط را ذکر نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما هر چه تنظیم کنید در برابر بانک مسئول هستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینکار تخلف است و شما بهر حال مسولید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام قرارداد مناسب و همه جانبه تنظیم شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر صورت کار شما غیر قانونی و خلاف شرع و در هر صورت در مقابل بانک مسئول هستید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

ضامن کامل و قوی سپرده شود از ناحیه خریدار وام

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بانک در هر صورت دریافت کننده وام را به عنوان مسئول می شناسد. ضمنا در صورتی ک قصد انتقال دارید قرارداد محکم تنظیم کنید و ضامن و چند فقره چک دریافت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا اینکار تخلف است. ثانیا در هر صورت بانک شما را می شناسد و در صورت عدم پرداخت اقساط به شما مراجعه می کند.
بنابر این اکیدا توصیه می‌شود اینکار را نکنید.
اگر اصرار بر انجام اینکار دارید از آن شخص به اندازه وام و سود چک یا سفته بگیرید. در حضور شهود.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید بین خود قرارداد تنظیم کنید اما در نهایت بانک شما را به عنوان بدهکار خواهد شناخت‌.