مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام
میخواستم‌ بدونم کسی که درخواست اعسار زده و قبول شده و اموال داره اما نسقیه از جمله خانه و زمین کشاورزی. بعد از اینکه حکم صادر شد و وقت اعتراض هم تموم شد و چیزی مثل فیش ابیاری یا اب و برق که ثابت کنه خونه و زمین داره ببریم دادگاه امکان داره توقیف کنن یا حکم رو تغییر بدن یا دیگه راهی نداره؟؟
و اینکه مثلا میگن ماهی 700 تا 5 سال دیگه همین میمونه یا هر سال هم قسطش میره بالاتر و هم ادامه ی دیه به اون سال حساب میشه؟
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سودا نادری

سرکار خانم سودا نادری :

سلام
در حکم اعسار هر مقداری که تعیین شده همه شاله اون پرداخت میشه مگه اینکه شما مدارکی دال بر مالدار بودن طرف پیدا کنید و دادخواست تعدیل داده و مبلغ اقساط رو زیاد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی داشته باشد می توانید معرفی کنید