مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت اقساط دیه

اگه اقساط دیه رو ب علت شرایط مالی دیر پرداخت بشه آیا مبلغی ک تاقبل از دیر کرد اقساط پرداخت شده از بین میره و اعمال ماده امکانش هست بشه

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر محاسبه خواهد شد ولی در صورت تاخیر در پرداخت دیه به نرخ روز محاسبه می شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورت تاخیر در پرداخت دیه به نرخ روز محاسبه می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقساط معوق همه باید پرداخت بشه در غیر این صورت امکان صدور حکم جلب وجود دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اقساط از بین نمی رود اقساط گذشته همه باید پرداخت بشه در غیر این صورت امکان صدور حکم جلب وجود دارد

یک وکیل :

با سلام
اقساط پرداختی قبلی از حساب بدهکاری کسر خواهد شد ولیکن با عدم پرداخت الباقی دیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد.