مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در زدن سند

با سلام و خسته نباشید

بنده برج 8 پارسال یک واحد مسکونی خریداری کردم، که به موجب قرارداد تا برج 11 می بایست در دفترخانه سند به نام میشد، خانه نوساز است. مبلغ 200 میلیون جهت دفترخانه باقی مانده، و جریمه روزی 500هزار تومان از 30 بهمن در نظر گرفته شده.
به دلیل اینکه احتمال میرفت سرموقع سند آماده شود، اینجانب اقدامی در خصوص دریافت عدم حضور در دفترخانه انجام ندادم، ولی متاسفانه 6 ماه از آن زمان می‌گذرد و همچنان سند آماده نیست و زمان مشخصی هم اعلام نمی‌شود. آیا امکان دریافت خسارت در هنگام تنظیم سند وجود دارد؟

پاسخ ها :

فرناز جوادی نژاد

سرکار خانم فرناز جوادی نژاد :

امکان دریافت خسارت با حصول شرایط قرارداد هست،توصیه می شود برای فروشنده اظهارنامه ارسال گردد.توضیح بیشتر منوط به مطالعه تخصصی قرارداد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا یک اظهارنانه ارسال ننایید مدتی تعین کنید و بعد دادخواست الزام به تنظیم دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.